Fotografie les voor kinderen

img_2803

Al spelenderwijs leren fotograferen!

U kunt kiezen uit twee soorten lessen.

Fotografie in beweging

Hoe leg ik beweging vast? Dit is waar de leerlingen zich mee bezig houden in de workshop Fotografie in beweging. Tijdens deze energieke les leren de leerlingen kijken en op een creatieve manier foto’s maken met hun eigen camera. Naast fotograferen leren ze ook om samen te werken. Ze zijn elkaars model en geven elkaar tips en feedback. Alleen met teamwork ontstaat er een goed beeld. Van iedere leerling wordt de beste zelfgekozen foto afgedrukt.

Detail fotografie

Heb jij oog voor detail? Veelal worden de kleine dingen over het hoofd gezien. In deze les focussen de leerlingen zich juist op al het kleine om ons heen. Door boven op het onderwerp te kruipen en het van verschillende kanten te fotograferen, leren de leerlingen interessante composities te maken. Het doel is om zo’n prachtige foto te maken dat je het uitvergroot aan de muur zou willen ophangen. Van iedere leerling wordt de beste zelfgekozen foto afgedrukt.

Praktische info

Het mooiste is als iedere leerling een eigen digitale camera mee heeft om te gebruiken. Lukt dit niet dan kan er eventueel ook samengewerkt worden in groepjes van twee.

Kosten

€ 55,- per les + €2,- materiaal kosten per leerling voor een afdruk van 20×30. De beide lessen kunnen ook gecombineerd worden. De combinatieprijs bedraagt dan €100,- exclusief materiaal kosten. De les duurt 1,5 uur.

Wilt u meer informatie of direct lessen bespreken? Mail of bel me gerust.

kitty.bertelink@gmail.com of 0611432417